Universiteti Nënë Tereza në Shkup, me rastin e Ditës Botërore të Sigurisë dhe Shëndetit në punë, më datë 02.05.2019 (e Enjte), me fillim në orën 9:30 organizon seminar, në të cilin do të zhvillohen prezantime nga profesorë të UNT-së dhe ekspertë të fushës nga institucione publike dhe private nga vendi.

 

Agjenda

09:30-10:00 Regjistrimi
10:00-10:010 Hapja – Dr. Urime Demiri – Shaipi
10:10-10:20 Fjalë rasti – Prof. Dr. Bekim Fetai, Prorektor në UNT-së
10:20–10:50 Prezantim – Darko Dochinoski, Ministria për punë dhe politika sociale,
10:50-11:20 Prezantim – Prof. Dr. Jovanka Karadzinska Bislimovska, Instituti i Mjeksisë së Punës, Shkup

11:50-12:20 Pushim për kafe dhe lëngje

12:20-12:40 Prezantim – Viktor Dimitrievski EVN Maqedoni
12:40-13:10 Prezantim- Fatmir Saraçini, Asociacioni i Maqedonisë së Veriut për mbrojtje dhe siguri në punë.
13:00 -13:30 Diskutim dhe përmbyllje

Ju ftojmë të merrni pjesë!

By