Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup ka nderin që të Ju fton të merrni pjesë në  ‘EKSPOZITËN VJETORE  STUDENTËVE TË FAKULTETIT TË ARKITEKTURËS DHE NDËRTIMTARISË, PROGRAMI STUDIMOR: ARKITEKTURA DHE ARTET PAMORE’.

Ftojmë stafin akademik, administrativ dhe gjithë dashamirët e artit dhe të bukurës të na bashkangjiten me pjesëmarrjen e tyre në këtë event.

Data:12 qershor 2019 (e merkure)

Ora: 10.00

Vendi: Qendra Informative Kulturore (QIK)

Ju mirëpresim!!!

 

Универзитетот “Мајка Тереза” во Скопје ја има честа да Ве покани на “ГОДИШНАТА ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИТЕ ОД ФАКУЛТЕТОТ ЗА АРХИТЕКТУРАТА И ГРАДЕЖНИШТВО, СТУДИСКА ПРОГРАМА:  АРХИТЕКТУРА И ВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ “.

Ги покануваме академскиот и административниот персонал, како и сите љубители на уметноста и убавото, да ни се придружат со нивното учество во овој евент.

Датум: 12 јуни 2019 (среда)

Време: 10.00

Локација: Културен информативен центар (КИЦ)

Ве очекуваме!!!

By