Shkup, 31 dhjetor 2020 – Më datë 30.12.2020 në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, kandidati për magjistër në drejtimin Matematikë- Informatikë për mësimdhënie, Liridon Zenku, me sukses mbrojti temën e parë të magjistraturës në këtë fakultet.

Liridon Zenku temën e magjistraturës të titulluar: “Krahasimi i zgjidhjeve analitike të fituara nga interpolimi polinomial përmes softuerëve arsimor” e mbrojti para komisionit në përbërje:
Prof. asoc. dr. Zoran Trifunov,
Prof. asoc. dr. Samet Kera
Doc. dr. Egzona Iseni- Rexhepi.

UNT i uron magjistrit të ri Mr.sc. Liridon Zenku shëndet dhe suksese në karrierën e tij.

By