Shkup, 13.12.2021 – Rektori i Universitetit Nënë Tereza në Shkup, Prof. Dr. Aziz Pollozhani sot priti në një takim pune komandantin e Kazermës “Ilinden” në Shkup kolonel Muharrem Muharremin, përgjegjës për zbatimin e procedurës së pranim-dorëzimit të hapësirës dhe objekteve të dedikuara për Kampusin e Universitetit Nënë Tereza në Shkup. 

Rektori Pollozhani gjatë takimit i ndau Falënderim kolonel Muharremiut me moton ‘Për mbështetjen dhe përkrahjen e punës së Universitetit Nënë Tereza” në Shkup’. 

 

UNT është në pritje që në bashkëpunim me Ministrinë për Arsim dhe Shkencë dhe Armatën e Reublikës së Maqedonisë së Veriut, të mbaron procedurën e pranim-dorëzimit para vitit të Ri. 

By