Shkup, 04.07.2022 – Në emër të Rektorit të Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup Prof. Dr. Izet Zeqiri, stafit akademik, administrativ dhe studentëve UNT uron 4 Korrikun, Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ndryshe, SHBA tani më 246 vjet shtet i djepit të qytetërimit demokratik përveç që ka një rëndësi të veçantë për gjithë popullin amerikan, është e rëndësishme edhe për Ballkanin Perëndimor në veçanti për Maqedoninë e Veriut duke atribuar vlera të prosperitetit, sigurisë dhe demokracisë në vendin tonë.

Happy Independece Day #USA

4th of July

By