Shkup, 05 korrik 2022 – Prorektori për Financa, Investime dhe Zhvillim Doc. Dr. Bujamin Bela pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup mori pjesë në emisionin e Mëngjesit të Radio Shkupit të moderuar nga gazetarja Rexhie Bilalli.

Prorektori Bela në emisionin e Mëngjesit elaboroi mbarëvajtjen e procesit edukativo-arsmor në UNT, aritjet e Universitetit si dhe me theks të veçantë elaboroi ofertën e përgjithshme të programeve studimore për studentët potencial që priten të regjistrohen këtë vit akademik.

By