Rektori i Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Prof. Dr. Izet Zeqiri, sot priti për një takim pune rektorin e Kolegjit amerikan në Shkup Prof. Dr. Marjan i. Bojaxhiev, me të cili diskutoi tema të interesit të përbashkët.

Dy bashkëbiseduesit informuan për mënyrën e funksionimit të dy institucioneve të arsimit të lartë, programet studimore dhe ngritjen akademike të të rinjve në vend.

Zeqiri dhe Bojaxhiev u dakorduan për bashkëpunim eventual në të ardhmen.

By