Shkup, Dhjetor 2022 – Nën ombrelën e Faderatës të Sporteve Universitare në Republikën e Maqedonisë së Veriut studentët e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup realizuan ndeshjen sportive të futsalit në palestrën Sportive të Fakultetit të Kulturës Fizike, Sportit dhe Shëndetit pranë Universitetit “Shën Kirili dhe Metodi”.

Ekipi përfaqësues i UNT-së në futsal në udhëheqjen e Doc. Dr. Agon Saiti dhe Mr. Muhamer Abdullau, në xhiron parë zhvilloi ndeshjen përballë ekipit të Universitetit “Shën Kliment i Ohrit” – Manastir me ç’ rast pësuan humbje me rezultat 6:4, ndërsa në xhiron e dytë ekipi i përfaqësues nga Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup shënoi fitore bindëse ndaj ekipit të Universitetit “Goce Dellçev” në Shtip me rezultat 7:0.

By