Shkup, 12.09.2023 – Rektori i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, Prof.dr. Izet Zeqiri priti në një takim miqësor z. Bajram Kadrija dhe z. Bejtulla Zaimi artistë skulpturor nga Gostivari. 

Rektori Zeqiri njoftoi mysafirët Kadrija dhe Zaimi për ecurinë e UNT-së, programet studimore që ofron ky universitet si dhe procesin e zhvillimit të regjistrimit të studentëve potencial në vitin akademik 2023/2024. 

Mysafirët z. Bajram Kadrija dhe z. Bejtulla Zaimi falënderoi rektorin Prof.dr. Izet Zeqiri për mirëpritjen si dhe uruan për detyrën që ushtron në universitetin e vetëm publik në kryeqytet në gjuhën amëtare. 

By