UNT filloi fushatën për promovim të programeve studimore para maturantëve

Rektori i Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup Prof.dr. Izet Zeqiri filloi sot fushatën promovuese në shkollat e mesme me një takim pune me kryetarin e OEMVP-së z. Mendi Qyra dhe drejtorin e Shkollës së Mesme të Qytetit të Shkupit ‘Zef Lush Marku’, Arben Memedi, takim ky që i parapriu tryezës së rrumbullakët me temë Arsimim për punësim, ku u diskutua rreth gjetjes së modaliteteve që arsimi i lartë dhe programet studimore të jenë në shërbim dhe të plotësojnë nevojat e tregut të punës.

By