Njoftohen studentët dhe stafi i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup se prej datës 02 deri më 09 Janar 2017 do të jetë periudhë jo pune, kurse studentët e Fakultetit të Shkencave Sociale do të zhvillojnë procesin arsimor në dy lëndë: E drejta familjare dhe Gjuhë Angleze .

Stafi i UNT- së

By