Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup ju fton në promovimin e librit më të ri ‘Rrëfime Filozofike’ nga Prof. Dr. Sunaj Raimi, u.d. Dekan i Fakultetit të Shkencave Sociale, pranë UNT-së.

Recensent të librit do të jenë:

Doc.dr. Hajdin Abazi, nga Universiteti AAB nga Prishitina, dhe

Doc. Dr. Avni Avdiu, nga UNT Shkup

 Vendi: Godina A, salla 301

Koha: 10.30 minuta

Data: 03.05.2019

 

Ju mirëspresim!

thumbnail

By