𝐒𝐡𝐤𝐮𝐩, 𝟎𝟗.𝟏𝟐.𝟐𝟎𝟐𝟎 – Stundenti i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup pranë Fakultetit të Shkencave të Informatikës, dega Informatikë Endrit Rushiti, sjell një tjetër aplikacion tërheqës këtë herë ky aplikacion i’u dedikohet të gjithë përdoruesëve të platformës “LINKEDIN”

Sa për rikujtim Endriti ishte vetëm 20 vjeç kur krijoi aplikacionin e tij të parë për telefonë, “Movie Diary” një projekt që nisi nga një bisedë miqësie fakulteti se si mund të kalonin kohën e lirë gjatë kohës që nuk ishin në universitet. Më pas vazhdoi me aplikacionin e tij të dytë të quajtur “Applinka” dhe së fundmi botën e IT e befason me një aplikacion me më shumë kreativitet të quajtur “Video Downloader for Linkedin”.

Ftojmë të gjithë të interesuarit për një suport për studentin e dalluar pranë Fakultetit të Shkencave të Informatikës, dega Informatikë.

Ndiq linkun:
Google Play Store: bit.ly/VideoDownloaderForLinkedin
Huawei App Gallery: https://appgallery.cloud.huawei.com/ag/n/app/C103424543…

#UNT
#Proud
#Creativity #IT
#Student2020 See Less

By