𝐁Ë𝐇𝐔 𝐏𝐉𝐄𝐒Ë 𝐄 𝐄𝐊𝐈𝐏𝐈𝐓 𝐓Ë 𝐑𝐀𝐃𝐈𝐎 𝐒𝐓𝐔𝐃𝐄𝐍𝐓𝐈

Ftohen të gjithë ata që kanë interes për të kontribuar në zhvillimin e “Radio Studenti” – radio dixhitale e Universitetit Nënë Tereza.
Nëse keni pasion muzikën, prezantimin, shkrimin, interpretimin apo do të donit ta provoni veten në një mjedis krijues, jeni të mirëseardhur!
Dërgoni një e-mail te 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐮𝐧𝐭@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 dhe ne do t’ju kontaktojmë.