VITI I PARE
Semestri 1
Semestri 2
Matematikë I
Kimi e përgjithshme dhe Inorganike
Fizika I
Gjuhë Angleze I
Gjuhë Maqedone
Matematika II
Bazat e Inxhinjerise Teknologjike
Kimia Organike
Gjuhë Angleze II
Lende Zgjedhore
VITI I DYTE
Semestri 3
Semestri 4
Kimia Fizike
Kimia Analitike
Bazat e Inxhinjerisë ushqimore
Bazat e Biologjisë
Lende Zgjedhore
Bazat e Menaxhimit
Metodat e ekzaminimit të përbërjeve organike
Operacionet Teknologjike I
Drithërat dhe përpunimi i drithërave
Mbrojtja e mjedisit dhe bioteknologjia mjedisore
Lende Zgjedhore
VITI I TRETE
Semestri 5
Semestri 6
Biokimia I
Mikrobiologjia
Kimia e ushqimit
Operacionet Teknologjike II
Lende Zgjedhore
Mikrobiologjia e Ushqimit dhe Higjiena
Menaxhimi Industrial
Biokimia II
Ushqimi dhe ushqyerja
VITI I KATERT
Semestri 7
Semestri 8
Kontrolli i cilësisë së produkteve ushqimore
Teknologjia e paketimit
Proceset e ruajtjes së ushqimit
Lende Zgjedhore
Lende Zgjedhore
Teknologjia e yndyrave dhe vajrave
Lende Zgjedhore
Lende Zgjedhore
Lende Zgjedhore
Lende Zgjedhore
Teza e diplomës
Lendet Zgjedhore
Gjuhë Maqedone
Sportet dhe aktivitetet sportive I
Gjuhë Shqipe
Globalizimi dhe komunikimi ndërkulturor
Komunikimi me administratën publike
Mbrojtje në punë
Etika e Biznesit
Informatika dhe Teknologjia e internetit
Sportet dhe aktivitetet sportive I
Zhvillim i Produktit
Baza biologjike të lëndëve të para
Bazat e Biologjisë Molekulare
Bazat e Inxhinierisë së Reaksioneve Kimike
Hyrje në Programim
Erëza dhe bimë medicinale
Bazat e Gjenetikës
Fitokimikatet për mbrojtjen e shëndetit
HACCP dhe HALLAL
Teknologjia e produkteve farmaceutike dhe kozmetike
Lëndët e para të modifikuara gjenetikisht
Prodhimi bioteknologjik
Teknologjia e peshkut dhe produkteve detare
Teknologjia e qumështit dhe produkteve të qumështit
Modelimi dhe optimizimi i proceseve
Projektimi i pajisjeve të procesit kimik
Mikrobiologjia industriale e produkteve ushqimore
Prodhim më i pastër
Teknologjia e pijeve alkoolike dhe joalkoolike
Teknologjia e frutave dhe perimeve
Matja dhe rregullimi automatik në industrinë e procesit
Inxhinieri gjenetike
Teknologjia e mishit dhe produkteve të mishit
Teknologjia e produkteve të ëmbëlsirave
Teknologjia e verës dhe birrës
Rregulloret ligjore për cilësinë dhe sigurinë e ushqimit