Filloi karvani i vizitave të UNT-sē në shkollat e mesme … Të gjithë në UNT!!!

DSC_0950
Sot me datë 01.03.2018 filloi promovimi i fakulteteve dhe profileve studimore të Universitetit “Nënë Tereza”. Shkollat e para që kishin mundësi t’ju prezentojm fakultetet dhe drejtimet ishin Q.SH.A.”Boro Petrushevski”  dhe shkolla e mesme makinerike “8 Shtatori”.
DSC_0927
Interesimi i madhë u shfaq për drejtimet e shkencave teknike, Inxhinierisë makinerike dhe menaxhmentit, Mekatronikës, Inxhinierisë së transportit dhe komunikacionit etj.
Së shpejti do jemi afër të të gjithë maturantëve.
DSC_1006
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn