Vazhdon promovimi i fakulteteve në kuadër të UNT-së në shkollën e mesme ekonomike-juridike “Arseni Jovkov”

Promovimi i fakulteteve dhe drejtimeve të Universitetit “Nënë Tereza”  është në vazhdim, kësaj rradhe promovuam para nxënësve të  shkollës së mesme “Arseni Jovkov”. Falemenderojmë stafin e kësaj shkolle dhe nxënësit për interesin e jashtëzakonshëm për ne si universistet.

1 2

4 5