Të enjten dhe të premten (15/16.03.2018), një pjesë e stafit akademik dhe administrativ të shoqëruar edhe nga vet rektori i UNT-së, prezantuan programet studimore në vatrën mbi gjysëmshekullore të arsimit të mesëm në Shkup, gjimnazin “Zef Lush Marku”.

FB_IMG_1521218308308

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Faleminderojmë sinqerisht për mikëpritjen e ngrohtë nga i gjithë stafi i kësaj shkolle, udhëheqësinë, si dhe nxënësit e ZLM-së.

Interesimi i maturantëve të ZLM-së për të vijuar studimet në UNT ishte i jashtëzakonshëm për të gjitha mbi njëzet drejtimet aktuale që ofrohen, si dhe për drejtimet e reja shumë atraktive që janë në proces akreditimi për vitin e ri akademik.

received_10211527303004548 FB_IMG_1521218460774

By