UNT promovon programet studimore në shkollat e mesme të Kumanovës

3

Promovimi i fakulteteve dhe drejtimeve të Universitetit “Nënë Tereza” po vazhdon. Sot promovuam para nxënësve të shkollave të mesme në Kumanovë, përkatësisht në gjimnazin “Sami Frashëri” dhe në shkollën e mesme ekonomike “Pero Nakov”.

1 (1)

4 (1)

3 (1)

2 (1)

1 (2)

4

2

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn