Misioni vazhdon në Veles, Prilep, Zhitoshë …

Promovim i sukseshëm i njësive akademike shumë atraktive të UNT-së me maturantët e hapsirave shqiptare të Pella(z)gonisë dhe Velesit. Ky promovim do të ishte i pamundur pa pritjen e ngrohte vllazerore te Drejtorit, profesoratit dhe nxënësve që me entuziazëm përcollën prezentimin e Univerzitetit..

IMG-dc46c206f945635b743a09e8f8cbc5f3-V

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-373c36f69b4d10d03381a63875fcb402-V

IMG-a49d1c5386491ed089b6034d0ec2b592-V

 

 

 

By