Të nderuar,

Ju informojmë se më datë 19.03.2019, në orën  13.00, në ambientet e Universitetit Nënë Tereza në Shkup, do të promovohet Libri  “Fitorja Diplomatike”, e autorit Prof. Dr. Sabri Kiçmari, që është përmbledhje kujtimesh nga përfaqësimi diplomatik i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Dr.Sabri Kiçmari ka doktoruar për Shkenca Politike në Universitetin e Bonit në Gjermani. Është angazhuar politikisht në luftën për çlirimin e Kosovës, është ligjërues në Universitetin e Prishtinës dhe në kolegje universitare në Prishtinë.

Kiçmari është ish-ambasador i Kosovës në Austri, dhe në Australi dhe Zelandë të Re.

Ju mirëpresim!

By