Projekti eVIVA sot u prezantua para një grup studentësh në Universitetin Nënë Tereza nga koordinatorja Dr. Diturije Ismaili

3434

Në kuadër të projektit Erasmus+ CBHE të titulluar “Enhancing and Validating service related competences in Versatile learning environments”- eVIVA në Universitetin Nënë Tereza në Shkup është realizuar fokus grup dhe intervista me përfaqesues të akademisë, biznesit dhe studentë.

 

 

23232

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn