NJOFTIM PËR STUDENTËT E RINJ
 
CEREMONIA E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK 2019/2020 – GJENARATA E KATËRT E STUDENTËVE NË UNT
 
Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup njofton studentët e rinj se viti i ri akademik 2019/2020 fillon më 1 tetor 2019, në orën 10.00. Të gjithë studentët ftohen të marrin pjesë në ceremoni.
 
01.10.2019, E martë, Kati 12-të, Godina A, ora 10.00.
 
 
 
Të ftuar nderi në ceremoni:
 
Z. ARBËR ADEMI, MINISTËR I ARSIMIT DHE SHKENCËS
 
E.T. MILAN JAZBEC, AMBASADOR I REPUBLIKËS SË SLLOVENISË NË SHKUP
 
Ju mirëpresim!

By