UNT PROMOVON TALENTËT E RINJ

arlinda 1

Ua prezantojmë studenten Arlinda Dinarica, hendbollisten e klubit ‘Bashaksport’ nga qyteti turk Mardin  Pjesë e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, është edhe përfaqësuesja e Reprezentacionit shtetëror të Hendbollit Arlinda Dinarica. Arlinda vijon studimet në Fakultetin e Shkencave Sociale, Programin Studimor ‘Sporti dhe Read More …

UNT viziton fabrikën e mishit UKA Komerc

DSC_0770

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup në kuadër të lëndës Operacionet Teknologjike II dhe Bazat e Inxhinierisë Ushqimore sëbashku me studentët e vitit të dytë dhe tretë të programit studimor Teknologji Ushqimore, realizuan një vizitë në fabrikën e mishit UKA Komerc Read More …