Të nderuar miq të UNT-së,
Të dashur absolventë,

Me kënaqësi të veçantë, Ju informojmë se të premten, 01.07.2022, me fillim në orën 19.00, në #SheshinSkënderbeu Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, organizon #ABSOLVENTIADËN2022, kurrorëzim i punës Suaj të palodhshme gjatë katër viteve të kaluara studimesh.

Ejani të #festojmë gjithë së bashku suksesin Tuaj si qytetarë tani më akademik, dhe suksesin e përbashkët të tempullit tonë #UNT.

*Për informata të detajuara, lusim absolventët të drejtohen tek sekretarët e fakulteteve dhe Kuvendi Studentor Universitar.

Ju presim!

By