Shkup, 16.10.2023 – Rektori i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup Prof.dr. Izet Zeqiri priti në një takim pune drejtorin e Fondacionit “AXIS” me seli në Shkup z. Rufat Sherifin, i bashkangjitur nga pjesa e stafit të fondacionit edhe z. Muhamed Murtezi.

Rektori Zeqiri njoftoi udhëheqësinë e Fondacionit “AXIS” në krye me z. Sherifi për ecurinë dhe konsolidimin e UNT-së, si në aspektin akademik ashtu edhe në atë infrastrukturor tani më në objektet e reja në ish kazermën “Ilinden”.

Drejtori Sherifi falënderoi rektorin e UNT-së, Prof.dr. Izet Zeqiri për mirëpritjen dhe se siguroi atë për thellimin e bashkëpunimit me qëllim ngritjen dhe avansimin e arsimit të lartë në vend dhe jo vetëm. Në mirënjohje z. Rufat Sherifi, rektorit Zeqiri i dhuroi një pikturë unikate, pamje nga Çarshia e Vjetër e Shkupit.

By