Njoftohen të gjithë studentët dhe stafi akademik i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup se me datë 18 shtator (e hënë) në ora 10:00 do të mbahet ceremonia e fillimit të vitit të ri akademik 2017/18. Ceremonia do të mbahet në hapësirat e rektoratit, në amfiteatrin e katit të 12-të.

By