Departamenti i Matematikës në Universitetin “Nënë Tereza” në Shkup i bashkangjitet Unionit të Matematikanëve të Maqedonisë në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Matematikës DITA-PI e cila shënohet me 3.14. (14 Mars).

Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Matematikës, 14 Mars (https://www.idm314.org/), Unioni i Matematikanëve të Maqedonisë, më 14.3.2020 dhe 15.3.2020, organizon garën elektronike shtetëror matematikore DITA-PI.

Më shumë informacione në lidhje me këtë garë vizitoni faqen e garës https://smm.org.mk/natprevari/pi-den/.

Studentët nga Universiteti “Nënë Tereza” – Shkup, do të marrin pjesë në këtë garë në kategorinë 18+.

Në prag të kësaj dite historike, ju ftojmë të jeni pjesë e garës!

 

 

By