9.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron 70 – të vjetorin e Ditës së Evropës 🇪🇺

Ashtu siç gjindet ky union i unifikuar, me shpresë që unifikimi mbarëkombëtar të na gjejë në Evropën e Bashkuar në ekonomi dhe zhvillimet tjera jetësore!

By