Shkup, 13.09.2020 – Në hapësirat e Fakultetit të Shkencave Teknike pranë Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup, më 10 shtator 2020 kandidatja për magjistër, Shqiponja Alimi, me sukses mbrojti temën e magjistraturës në këtë fakultet.
Punimi i magjistraturës e kandidates Shqiponja Alimi, titullohet: “MENAXHIMI I RISKUT NË BANKAT KOMERCIALE”.
Komisioni i vlerësimit të këtij punimi të magjistraturës ishte në përbërje të profesorëve të Fakultetit të Shkencave Teknike:
– Doc. dr. Neritan Turkeshi (kryetar);
– Doc. dr. Zana Beqiri – Luma (anëtarë);
– Doc. dr. Bukurie Imeri – Jusufi (mentor).
UNT kandidates i uron suksese në karrierën e saj në fushën ku vepron dhe shëndet mbi veprimtarinë e saj jetësore.
119319175_3273342739439803_7867801790146004692_n
119280790_3273342726106471_7976907540031168407_n

By