𝐊𝐨𝐝𝐫𝐚 𝐞 𝐃𝐢𝐞𝐥𝐥𝐢𝐭, 𝐓𝐞𝐭𝐨𝐯ë 𝟐𝟓 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟏 Studentët e programit studimor ‘Sporti dhe Shkenca Sportive’, pranë Fakultetit të Shkencave Sociale të Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, realizuan me sukses kursin 7 ditor të skijmit në Kodrën e Diellit.

Studentët u trajnuar nën kujdesin dhe udheheqjen e pedagogëve të këtij programi studimor, doc.dr. Agon Saiti dhe Mr sc Sedat Baftiu.
Ky kurs është pjesë e programit studimor ‘Sporti dhe Shkenca Sportive’, që ka për qëllim aftësimin e studentëve me këtë kategori sporti dimërorë.

foto Kodra e diellit 3

foto Kodra e diellit 2

By