Shkup, 05.05.2021 Fakulteti i Shkencave Teknologjike, drejtimi ‘Tekstil, dizajn dhe modelim’ sot mbajti ekspozitën e parë të modës, me titull ‘Put the mask on!’.
Në prani të rektorit të UNT-së, Prof.Dr. Aziz Pollozhani, profesorëve të këtij drejtimi, studentëve nga tre vitet, në ekspozitë u prezantuan punimet më të mira nga studentët të këtij drejtimi, që kishin tema të ndryshme.

Rektori Pollozhani në fjalën hyrëse përgëzoi studentët dhe pedagogët për punën e tyre, duke shtuar se ekspozita të këtilla janë më të nevojshme dhe të mirëseardhura se kurrë, pas kufizimeve që artit i shkaktoi pandemia.

Ekspozita ‘Put the mask on!’u zhvillua në Galerinë nacionale “Çifte Amam” në Çarshinë e Vjetër në Shkup, nga ora 12.00 deri në orën 18.00, dhe me prezencën e saj nderoi drejtoresha Dita Starova Qerimi.

Në ekspozitë u prezantuan punimet më të mira nga studentët e vitit të parë, vitit të dytë dhe vitit të tretë të drejtimit Tekstil, Dizajn dhe Modelim, ndërsa hyrja u realizua në grupe të vogla, në përputhshmëri me masat anti-Covid-19.

Mysafir të ekspozitës ishin maturantë të shkollës së mesme të tekstilit nga Tetova.

182062036_3907464419360962_1300456519270746947_n 182346637_3907464742694263_1587153468958742332_n 182500534_3907465299360874_2580467412802041054_n 182223613_3907465516027519_6124385104295094086_n 182091556_3907465819360822_5048354788299941994_n 182070824_3907465672694170_2282284180191631767_n 182306196_3908383255935745_8968592874483366318_n 182613542_3908383245935746_2698395686297866497_n 182819425_3908383132602424_1452716109069599287_n 182337937_3907466212694116_5742538033269066462_n 182465188_3907466369360767_1936445203298527373_n

 

By