Rektori i Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup Prof.dr. Izet Zeqiri priti në një takim pune drejtorin e Fondacionit “AXIS” me seli në Shkup Rufat Sherifin me bashkëpuntorë, me ç’ rast dakorduan bashkëpunim për projekte në interes të studentëve.

Fondacioni “AXIS” ka shfaqur interes për të kontribuar në përmirësimin e kushteve të Bibliotekës së UNT-së në objektet e reja në ish kazermën Ilinden.UNT bashkëpunime të këtilla ka realizuar edhe me OEMVP-së, Fondacionin Albiz dhe organizata tjera arsimdashëse.

By