Ndërroi jetë pedagogu i UNT-së, Valben Mustafa

valben foto

Ju njoftojmë se pas një sëmundje të shkurtër, të martën mbrëma ndërroi jetë pedagogu i Universitetit Nënë Tereza, Valben Mustafa. Ai ishte i lindur me 21 dhjetor të vitit 1968 në qytetin e Strugës ku kreu edhe arsimin fillorë dhe atë të mesëm. Studimet në degën e Inxhinierisë së Ndërtimit i mbaroi në Universitetin Politeknik të Tiranës. Studimet e magjistraturës i mbaroi pranë fakultetit të Ndërtimtarisë në Universitetin “Shën Kirili dhe Metodi” në Shkup, ku edhe vijonte studimet e doktoratës.

Prej viti 2006 ishte i angazhuar në Ministrinë e Transportit dhe Lidhjeve si një ndër inxhinierët kryesorë, nga ku në vitin 2016 iu bashkua stafit akademik të Universitetit Nënë Tereza në katedrën e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës si një ndër themeluesit e këtij Universiteti.

Me vdekjen e hershme të Valbenit, studentët dhe kolektivi i Universitetit Nënë Tereza, humbën kolegun dhe mësimdhënësin e shkëlqyeshëm i cili do të mbahet mend në mes tjerash për aktivitetin e tij të palodhshëm e të dalluar.

Në marrëveshje me familjen, Universiteti Nënë Tereza do të organizojë edhe mbledhje komemorative, për të cilën do të ju njoftojmë në mënyrë plotësuese.

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn