FILLOI PARAQITJA PËR REGJISTRIM ONLINE NË UNT

REGJISTRIMI FILLOI
UNT FILLOI REGJISTRIMET E STUDENTËVE TË RINJ
Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup informon të gjithë maturantët dhe të rinjtë se kanë filluar regjistrimet online për të gjitha programet studimore në UNT.
Regjistrimet online mund të bëhen në linkun më poshtë:
 
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn