Projekti eVIVA me trajnim online

Screen Shot 2020-05-28 at 15.24.18

Në kuadër të projektit eVIVA, koordinatorja e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, Dr.Diturije Ismaili, organizoi një trajnim online me stafin akademik dhe studentët në lidhje me metodologjinë e Nivelit 5, platformat, kornizat didaktike, materialet online dhe offline.

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn