Promovimi i fakulteteve dhe drejtimeve të Universitetit “Nënë Tereza” është në vazhdim, kësaj rradhe promovuam para nxënësve të shkollave të mesme “Vllado Tasevski” dhe ” Metodija Mitevski-Brico”.

Image-4

Falemenderojmë stafin e kësaj shkolle dhe nxënësit për interesin e jashtëzakonshëm për ne si universistet.

Ndërsa neser do jemi prezent ne shkollen e mesme “Cvetan Dimov” ku per se afërmi do i njoftojme maturantët per fakultetet dhe drejtimet që i ofron Univerziteti jonë.

Image

 

By