Sot Universiteti ynë vazhdoi me promovimin e fakulteteve dhe drejtimeve të tij. Promovimi i sotshëm shumë shpresëdhënës u realizua para nxënësve të shkollës së mesme”Marija Kiri Skllodovska”  dhe nxënësve të medreses së Shkupit”Isa Beu”. Ky promovim do të ishte i pamundshëm pa ndihmën dhe angazhimin e  stafeve të shkollave përkatëse prandaj i falemnderojmë nga zemra.
Promovimi vazhdon  para nxënësve të shkollës së mesme  “Zef Lush Marku”.
DSC_0645 DSC_0638 DSC_0621 DSC_0547

By