Studentët e UNT-së mysafir në ALSAT-M

thumbnail_IMG-a3c967be1f6a474df6eccb58da6d69cf-V

Stundentët e Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup, nga programi studimor ‘Media dhe Komunikim Nderkulturor’ ishin mysafirë në emisionin e mëngjesit ‘Dita e Re’ në televizionin kombëtar Alsat-M, ku me moderatoren Xhaka Jonuzi biseduan për dëshirat dhe ëndrrat e tyre. Ata hapën temën për të ardhmen e mediave dhe gazetarëve.  Në emision u diskutua se si studentët gjinden në jetë, cilat janë sfidat, dëshirat dhe ëndrrat e tyre.

1 2

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn