Organizata Filozofike dhe Kulturore “Akropoli i Ri” sot realizoi prezantim të hapur mbi qendrën “Akropoli i Ri” për të gjithë studentët e Universitetit “Nënë Tereza”.

“Akropoli i Ri” është një qendër mbarëbotërore për kulturë, filozofi dhe vullnetarizëm. Në Shkup ekziston qe 6 vjet duke punuar për nxitjen e edukimit, kulturës dhe vullnetarizmit te të rinjtë. Një nga gjërat më të rëndësishme që mundëson për rininë është kursi për vetë-njohje nëpërmjet një programi me ndërthurrje të dy fushave kryesore: Psikologjia e njeriut dhe Filozofia Botërore.

Prezent ishin studentë gjithashtu edhe disa profesorë të UNT-së.

 

ceae42cd-dfa5-454d-affd-e6e6a7e05d7f

f9f68e24-b14d-427b-9a70-52880fd65b0c

af235189-2e39-41d8-82be-8f3d8c512aa0

974e407a-4175-484d-bbcc-c9b3c0107f9f

064a6ef0-5696-49af-93d3-86a2b075439b

fb7d648e-aa08-44fb-ac33-743f9bafd185

c14a89d8-5c57-444f-af96-5e0b24b0734e

004580ca-8d72-466d-ab28-356d423ac567

By