URIME 1 MAJI DITA NDËRKOMBËTARE E PUNËS

95487192_2913311105442970_7798734657536655360_o
01.05.2020 – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup uron të gjithë pedagogët e saj, kuadrin administrativ si dhe të gjithë atyre që kontribuojnë për ngritjen e këtij tempulli Universitar ditën ndërkombëtare të punës, 1 Maji!
Në esencë kjo ditë i dedikohet punëtorëve në mbarë globin, të cilët me punën dhe përkushtimin e tyre ndikojnë në zhvillimin ekonomik dhe social të vendit tonë.
Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn