Promovim onine Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup zhvilloi edhe para maturantëve nga shkolla e mesme ‘Vlado Tasevski’ në Shkup, ku universiteti u promovua me sukses.

U prezantuan programet studimore të pesë fakulteteve, vizioni, misioni dhe mundësitë e studimit në universitetin tonë. Prezantimin e realizuan pedagogët e Fakultetit të Shkencave Teknike me pjesëmarrjen e Assoc. Dr. Olivera Petrovska, M.Sc. Jovan Hristoski dhe M.Sc. Daniel Pavleski.

Maturantët u informuan në detaje me të gjitha programet e studimit në Fakultetin e Shkencave Teknike si dhe përfitimet e secilit prej tyre dhe mundësitë e punësimit si inxhinierë të ardhshëm.

Владо Тасевски 2

By