Në kuadër të vizitës zyrtare të kryetarit të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, Akademik Skender Gjinushit në Universitetin ‘Nënë Tereza’ në Shkup, u realizua pritje te Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z.Talat Xhaferi.

Në takim, krerët e dy institucioneve, Gjinushi dhe Zeqiri, nga ana e kryetarit të Kuvendit morrën mbështetje për projektet e interesit të përgjithshëm, ndërsa diskutuan për aktivitetet që ndërrmarin dy institucionet shkencore, si dhe për bashkëpunimin e lidhur përmes marrëveshjes së nënshkruar mes UNT-së dhe ASHSH-së.

By