By

Kor 10, 2023

Prorektori për Shkencë, Prof.dr. Bekim Fetaji u caktua folës kryesor (Keynote Speaker) në Konferencën e 6-të Ndërkombëtare për Inxhinieri Kompjuterike, Elektronikë dhe Komunikime (iCCCECE ’23) që do të zhvillohet në Universitetin e Uellsit në Mbretërinë e Bashkuar.

Referenca: http://www.iccece23.theiaer.org/keynote.html

By