Në hapësirat e Universitetit “Nënë Tereza” në Shkup u zhvillua mbledhja e Kuvendit studentor universitar me ç‘rast për kryetar të KSU-së si kandidat i vetëm u rizgjodh Omer Hebib me 19 vota për dhe 1 kundër ndërsa për nënkryetare Teuta Selimi.

By