Sot me datë 01.03.2018 filloi promovimi i fakulteteve dhe profileve studimore të Universitetit “Nënë Tereza”. Shkollat e para që kishin mundësi t’ju prezentojm fakultetet dhe drejtimet ishin Q.SH.A.”Boro Petrushevski”  dhe shkolla e mesme makinerike “8 Shtatori”.
DSC_0927
Interesimi i madhë u shfaq për drejtimet e shkencave teknike, Inxhinierisë makinerike dhe menaxhmentit, Mekatronikës, Inxhinierisë së transportit dhe komunikacionit etj.
Së shpejti do jemi afër të të gjithë maturantëve.
DSC_1006

By