Fakulteti i Shkencave Sociale, dega studimore Media dhe komunikim ndërkulturorë, me rastin e 3 Majit – Ditës Ndërkombëtare të Lirisë sē Shprehjes, organizon Seminar në të cilin për rëndësinë e lirisë së shprehjes dhe rolit të medias në zhvilimin e demokracisë në Maqedoni do të flasin emra eminent nga sfera e gazetarisë.

Gjatë këtij eventi, UNT promovon librin ‘Rëfime Filozofike’ të Prof. Dr. Sunaj Rahimi, u.d. dekan i Fakultetit të Shkencave Sociale pranë Universitetit ‘Nënë Tereza’ në Shkup.

Vendi: Godina A, salla 301
Koha: 10:30 minuta

Ju mirëpresim!
thumbnail_2019-04-26 10.33.52 1

By