STUDENTËT E UNT-SË SHPALOSIN USHTRIME PËR AKTIVITETE FIZIKE GJATË PANDEMISË COVID19 NË TVM2

94231236_2896497283791019_3623583634696437760_o

Studentët e UNT-së, Programi Studimor Sport dhe shkenca sportive shpalosin aktivitetet për ushtrime fizike çdo dite të javës në emisionin e mëngjesit pranë TVM2 me fillim në ora 8:00.
Ritransmetimi i emisionit “MIRËMËNGJESI” jepet edhe në orët e pasdites me fillim në ora 15:30.
Shëndeti në rradhë të parë, ju ftojmë të na ndiqni!

 

Share it with your friends...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn