FTESË PËR PJESËMARRJE

thumbnail_0502_free_speech

Fakulteti i Shkencave Sociale, dega studimore Media dhe komunikim ndërkulturorë, me rastin e 3 Majit – Ditës Ndërkombëtare të Lirisë sē Shprehjes, organizon Seminar në të cilin për rëndësinë e lirisë së shprehjes dhe rolit të medias në zhvilimin e Read More …

UNT MORRI PJESË NË PANAIRIN E BIZNESEVE DHE TË UNIVERSITETEVE, E ORGANIZUAR NGA QENDRA SHKOLLORE E AUTOKOMUNIKACIONIT “BORO PETRUSHEVSKI”

57379466_2188973251210096_2095407813781094400_o

Shkup, 17.04.2019 Me rastin e hapjes së sallës promocionale të qendrës shkollore të autokomunikacionit – ‘Boro Petrushevski’, Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup, e përfaqësuar nga Fakultetit i Shkencave Teknike mori pjesë në panairin promocional që ishte organazinuar nga nxënësit dhe stafi Read More …