Vlerësimin për stafin Akademik dhe Administrativ

logo word. png

Të nderuar studentë, Vlerësimin për stafin Akademik dhe Administrativ të Universitetit mund ta bëni deri më 28.06.2019. Të gjitha sqarimet e nevojshme i keni në e-mailin tuaj zyrtar! Përgjigjjet tuaja janë anonime dhe do të trajtohen me konfidencë!

UNT PREZANTOI PROGRAMIN ERASMUS PLUS

DSC_0015

Shkup, 13.06.2019 Departamenti për marrëdhënie ndërkombëtare pranë UNT, prezantoi programin Erasmus Plus dhe procedurën për aplikim në thirrjen e hapur për mobilitet të studentëve, stafit akademik dhe administrativ të Universitetit Nëna Terezë në Shkup. Thirrja është e hapur deri me datë 24 qershor. Read More …

Ftesë për debatin publik “STRATEGJISË KOMBËTARE PËR ZHVILLIMIN E KONCEPTIT TË NJË SHOQËRIE DHE INTERKULTURALIZMIT NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË VERIORE”

Baner-UNT-1024x379

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup JU FTON Në Debatin publik lidhur me draft-verzionin e: ‘STRATEGJISË KOMBËTARE PËR ZHVILLIMIN E KONCEPTIT TË NJË SHOQËRIE DHE INTERKULTURALIZMIT NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË VERIORE’ Fjalime do të mbajnë Rektori i UNT-së Prof. dr. Aziz Pollozhani, z.Petar Atanasov Read More …

FTESË PËR PJESËMARRJE

FB_IMG_1560168483158

Universiteti ‘Nënë Tereza’ në Shkup ka nderin që të Ju fton të merrni pjesë në  ‘EKSPOZITËN VJETORE TË STUDENTËVE TË FAKULTETIT TË ARKITEKTURËS DHE NDËRTIMTARISË, PROGRAMI STUDIMOR: ARKITEKTURA DHE ARTET PAMORE’. Ftojmë stafin akademik, administrativ dhe gjithë dashamirët e artit dhe të bukurës të na bashkangjiten me Read More …